2

  Budapesti, Magyarországi Szállás - Hotelek Budapesten és Magyarországon  
AngolNémetFranciaSvéd
Gyorskereső Skype - Hívjon bennünket!  
 Tel.: +36 1 700 4443
e-mail: info@justbookit.hu
   
wwwJustBookIt
Call me! Chat with me  
KEZDőLAP
 
 VISSZA6 napos körutazás Magyarországon

 

 
  • Időtartam: 6 nap
  • Ár: 190.000 Huf/ fő kétágyas szobában

Az ár tartalmazza: utazás, idegenvezetés, elhelyezés 3 és 4 csillagos szállodákban, félpanzió

Nyelvek: angol és német

A program minden hónap kedden indul 10.00-kor a Hotel Intercontinental elől. A program minimum 4 fő esetén indul. Külön kérés esetén a programok más dátumokon is elindulnak. 

Indulási időpontok 2007-ben:
Január 02.
Február 06.
Március 06.
Ápril 03.
Máj 01.
Június 05.
Július 03.
Augusztus 07.
Szeptember 04.
Október 02.
November 06.
December 04.


 
(Kattintson a fotóra a nagyításhoz!)

1. nap : Budapest • Eger

Reggel indulunk Egerbe, Észak-Magyarország barokk gyöngyszemébe ( a híres Egri Bikavér otthonába). majd folytatjuk utunkat Eger felé. Délután a csodálatos város megtekintését követően a Bazilika meglátogatására, a híres erőd, Európa legészakibb Minaretjének megtekintésére és Eger belvárosában tett sétára kerítünk sort. Vacsora a híres bortermelő vidék, a Szépasszony Völgyének egyik helyi éttermében. Éjszakázás Egerben.

2. nap : Eger • Debrecen • Hajdúszoboszló

A hotelben elfogyasztott reggeli után meglátogatjuk a Lyceumot, a város egyik legimpozánsabb épületét, melynek első emeletén található a híres Lyceum Könyvtár. A gyűjteményben számos középkori kódex, kézirat és az egyetlen magyarországi Mozart levél látható. Az épület 53 m magas tornyában található a Csillagvizsgáló Múzeum és a „Specula” Periszkóp, melyek ugyancsak egyedülállóak. Ezután Debrecen felé vesszük az irányt, ahol megtekintjük a város Református Nagytemplomát. Ez a templom Debrecen szimbóluma. Elődjét a XII. században emelték, mely később leégett. Debrecent elhagyva csupán 15 perc alatt elérjük Hajdúszoboszlót, mely hazánk egyik legkedveltebb fürdővárosa. Délután szabadfoglalkozás, vacsora egy helyi étteremben. Éjszakázás Hajdúszoboszlón

3. nap : Hajdúszoboszló • âpusztaszer • Szeged

A hotelben elfogyasztott svédasztalos reggeli után időt szakítunk az Aqua Park vagy a Fürdő szolgáltatásainak igénybe vételére. Kora délután folytatjuk utunkat Szegedre. Közben útba ejtjük âpusztaszert, ahol lehetőség nyílik a Nemzeti Történelmi Emlékpark megtekintésére. A szabadon választható program után Szeged felé vesszük az irányt. Vacsora egy hagyományos magyar halászcsárdában.
Éjszakázás Szegeden.

4. nap : Szeged - Baja • Mohács - Pécs
A reggeli elfogyasztása után városnézés Szegeden, a napfény, a szobrok és szökőkutak városában. Megtekintjük Magyarország negyedik legnagyobb templomát, a Szerb ortodox templomot, majd sétálgatunk a mediterrán hangulatú utcácskákban. A kellemesen eltöltött délelőtt után folytatjuk utunkat Pécs felé, a mediterrán város felé, mely része a világörökségnek. Útközben megtekintjük Mohács történelmi emlékhelyét, majd továbbhaladunk Pécs felé. Éjszaka Pécsett.

5.nap : Pécs • Keszthely • Hévíz
A hotelben elfogyasztott svédasztalos reggeli után felfedezzük ezt a gyönyörű 2000 éves mediterrán hangulatú várost. Megtekintjük a i.sz 3. és 4. századi kriptákat, melyek szerepelnek a UNESCO Világörökség listáján; a Bazilikát, a Püspök székhelyét; Gázi Kászhim Dzsámiját és a Minaretet, valamint a világhíres Zsolnay Porcelánmúzeumot. Továbbhaladunk Balaton felé. A tó déli partját Balatonszentgyörgynél érjük el. Felautózunk Keszthelyig, ahol megismerkedünk a város főbb látnivalóival, mint például a Festetics Kastéllyal, a Georgikonnal és a Könyvtárral. Kora este érünk Hévízre, mely város világhírű termál vízéről és taváról ismert. Vacsora egy helyi étteremben, éjszakázás Hévízen.

6.nap : Hévíz • Veszprém • Herend • Pannonhalma - Budapest
Reggeli után Veszprémbe utazunk, amely az ország egyik legrégibb városa. Egy rövid séta után a városban a világ legnagyobb Porcelánmanufaktúrájába vezet utunk, melyet 1826-ban alapítottak Herenden. A manufaktúrát idegenvezető kíséretében megtekintjük, majd a Porcelánium szeretettel vár minden vendéget egy csésze kávéra. A visszaúton Budapestre megállunk a Pannonhalmi Apátságnál (amely ugyancsak a UNESCO Világörökség része), és egyben a „legrégibb Magyar Ház”, a régi magyar építészet kincstára. Visszatérés Budapestre.


Minőségi szolgáltatást nyújtó túráink a Hotel InterContinentalból indulnak. Vendégeinkről minden esetben magasan képzett idegenvezetők gondoskodnak.

Garantált programjaink ára a pick up szolgáltatást is magába foglalja, így Budapest területén a szállodákból ill. privát címről a túra indulása előtt fél órával transzferáljuk el a vendégeket indulási pontunkhoz. A vendégek a program indulásáig, kellemes, elegáns környezetben várakozhatnak, így akár egy finom kávé elfogyasztására is lehetőségük van.

Pick up szolgáltatás: Kérjük, megrendelésében jelezze számunkra, ha igényt tart az ingyenes szolgáltatásra. Jelölje meg azt a privát címet vagy szállodát, ahonnan a transzfer szolgáltatást kéri. Programjaink a Hotel InterContinentalnál fejeződnek be.
Fizetés: Fizetni a helyszinen, csak készpénzben lehet. Fizetni Forinttal vagy Euroval lehet.

Csoportos és privát városnézések: Vendégeink kívánságainak legmesszemenőbb kiszolgálása érdekében, cégünk egyéni igényekre szabott programokat is kínál a 14 fős midibusztól a 72 fős nagy-buszos kirándulás megszervezéséig. Ügyfeleinknek külön idegenvezetőt biztosítunk. A városnézések, kirándulások indulási idejét is az Ön igényeihez igazítjuk. A programok összeállításánál az Ön által meghatározott útirány az irányadó. Kívánságára külön ajánlatot készítünk.