Borkóstoló Budapesten

Etyeki Borkóstolás

  Budapesti, Magyarországi Szállás - Hotelek Budapesten és Magyarországon  
AngolNémetFranciaSvéd
Gyorskereső Skype - Hívjon bennünket!  
 Tel.: +36 1 700 4443
e-mail: info@justbookit.hu
   
wwwJustBookIt
Call me! Chat with me  
KEZDőLAP
 
 VISSZAEtyeki Borkóstoló

 

  • Program: Borkóstoló Budapesten - Etyeki borkóstolás
  • Időtartam: 4 óra
  • Ár felnőtteknek: 11.000 Huf, gyermekeknek 12 év alatt: 5500 Huf

Menetrend:

Nyár: H, Sze, Szo, 14:30

Tél: november és március között nincs garantált borkóstoló túra. (csoportoknak van)
Magyar nyelven csak csoportoknak tudunk idegenvezetést tartani. (min: 10 fő)

 Borkóstoló Budapesten - Etyeki borkóstolás
(Kattintson a fotóra a nagyításhoz!)

Borkóstoló Budapesten. Etyekre, a Haraszthy Vallejo pincészethez visszük Önöket. Élvezze a gyönyörű környezet varázsát és a kilátást az etyek-budai régió hegyoldalaira. Kiváló minőségű, a legjobb bortermelő vidékről származó, szép borokat kóstolhat, hozzá borkorcsolyát szolgálunk fel. A kóstolt borokat meg is vásárolhatják. Visszaút a Budapestre az InterContinental szállodához, ahol a bortúra véget ér.

Minőségi szolgáltatást nyújtó borkóstoló túráink Budapesten a Hotel InterContinentalból indulnak. Vendégeinkről minden esetben magasan képzett idegenvezetők gondoskodnak.

Garantált programjaink ára a taxi transzfer szolgáltatást is magába foglalja, így Budapesten  a szállodákból ill. privát címről a túra indulása előtt fél órával transzferáljuk el a vendégeket indulási pontunkhoz. A vendégek a program indulásáig, kellemes, elegáns környezetben várakozhatnak, így akár egy finom kávé elfogyasztására is lehetőségük van.

Transzfer szolgáltatás: Kérjük, megrendelésében jelezze számunkra, ha igényt tart az ingyenes szolgáltatásra. Jelölje meg azt a privát címet vagy szállodát Budapesten, ahonnan a transzfer szolgáltatást kéri. Programjaink a Hotel InterContinentalnál fejeződnek be.
Fizetés: Fizetni a helyszínen készpénzben és hitelkártyával, Forinttal vagy Euroval lehet.

Csoportos és privát városnézések: Vendégeink kívánságainak legmesszemenőbb kiszolgálása érdekében, cégünk egyéni igényekre szabott borkóstoló programokat is kínál a 14 fős midibusztól a 72 fős nagy-buszos kirándulás megszervezéséig. Ügyfeleinknek külön idegenvezetőt biztosítunk. A városnézések, kirándulások indulási idejét is az Ön igényeihez igazítjuk. A programok összeállításánál az Ön által meghatározott útirány az irányadó. Kívánságára külön ajánlatot készítünk.