Budapesti, Magyarországi Szállás - Hotelek Budapesten és Magyarországon  
AngolNémetFranciaSvéd
Gyorskereső Skype - Hívjon bennünket!  
 Tel.: +36 1 700 4443
e-mail: info@justbookit.hu
   
wwwJustBookIt
Call me! Chat with me  
KEZDőLAP
 
 VISSZABudapesti Fogászat

 

 Budapesti Fogászati Központ
(Kattintson a fotóra a nagyításhoz!)

Évente 50.000 gyógyulni vágyó külföldi vendég keresi fel Magyarországot majd hagyja el gyógyultan és elégedetten. A fogszakorvosi, sebészi és egyéb szakorvosi szolgáltatások, továbbá Magyarország egyedülálló gyógyforrásainak valamint kedvező árú turisztikai szolgáltatásainak  köszönhetően az idelátogatók száma évről évre nő. A Justbookit, amely mindig szem előtt tartja az apró részleteket is, rendkívül kedvező árú, csúcsminőségű  orvosi és idegenforgalmi szolgáltatásokat kínál Önnek. Nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek Budapestről és több országból garantálják a kifogástalan minőséget és a méltányos árakat. A világszínvonalú egészségügyi szolgáltatások ára Magyarországon átlagosan alig harmada az európai és amerikai átlagnak, így gyakorlatilag akár 70%-os megtakarítás is elérhető a külföldi árakkal szemben.

A partnereinktől kapott árengedményeket mi továbbadjuk Önnek, így téve elérhetővé az Ön számára az ötcsillagos elhelyezést és a legjobb specialistákat, és még így is akár 70%-ot kevesebbet fizet, mint Nyugat-Európában. A Justbookit nemzetközi hírű szakembergárdával rendelkezik, amelynek orvos tagjai először hajtottak végre fogbeültetést Magyarországon. Épp ez az állandó szakmai tökéletességre törekvés, amely mindazonáltal a beteg emberi voltára való nagyfokú személyes odafigyeléssel is jár, vonzott oly sok pacienst Németországból, Svájcból és Magyarországról 1981 óta.

Partnerei körültekintőbb megválasztásával a Justbookit nagyobb garanciát kínál, mint versenytársai. Kényelmi szolgáltatásokat is ajánlunk, mert soha nem tévesztjük szem elől pacienseink mindenekelőtti érdekét.

Beültetéseknél csak ártalmatlan helyi érzéstelenítést alkalmazunk, és modern sebészi beavatkozásokat használva pacienseinknek az esetek 80%-ban a műtét után mindössze egy napig van szükségük fájdalomcsillapítóra.

Ügyfeleink minden alkalommal nagy megnyugvással veszik tudomásul, hogy a fogorvosi rendelőt már igénybevételt jól tűrő, állandó fogpótlással hagyhatják el.  Mi több, Ön a kezelés időszaka alatt egy pillanatra sem marad fog nélkül. Három alkalom után ügyfeleink 95%-a már rendelkezik végleges fogakkal.

Fogorvosi szolgáltatásaink:

Kozmetikai fogászat • Fogbeültetés • Fogágykezelés • Gnatológia • Piezosebészet