VACSORÁS HAJÓ

Hajós Városnézés vacsorával

  Budapesti, Magyarországi Szállás - Hotelek Budapesten és Magyarországon  
AngolNémetFranciaSvéd
Gyorskereső Skype - Hívjon bennünket!  
 Tel.: +36 1 700 4443
e-mail: info@justbookit.hu
   
wwwJustBookIt
Call me! Chat with me  
KEZDőLAP
 
 VISSZAHAJÓS VÁROSNÉZÉS

 

Program (minden nap):
19.00 HAJóS VÁROSNÉZÉS VACSORÁVAL ÉS ÉLÖZENÉVEL
Beszállás: 19:00
Indulás: 20:00
Találkozási pont:
1054 Budapest, Széchenyi rkp. 6. /
Akadémia 3-as kikötö
A program részletei:
Fedezze fel Budapestet egy teljesen új szemszögböl és hajózzon velünk a Dunán ahonnan megcsodálhatja a város gyönyörüen kivilágított épületeit és nevezetességeit.
Különleges élményben lehet része miközben elhalad a Parlament elött a Halászbástya mellett a Budai vár alatt miközben Magyaros gasztro specialitásokat élvezhet 3 fogásos vacsora keretein belül.

 • Elöétel:
  - Füszeres túró és hagyományos tepert?krém.
 • Föétel:
  - Hagyományos Magyar csirkepaprikás nokedlival
 • Vegetáriánus föétel:
  - Spenótos durum tészta mustáros gombás szósszal
 • Desszert:
  - Magyar rétes variációk
 • Ital:
  - Egy üdvözlöital és egy
  - második ital

Az este folyamán végig a Rajkó Együttes zenészei él? zenével fogják kísérni a programot. A zenekar természetesen a tradíciókhoz híven cimbalmon is játszik a tökéletes hangulat érdekében.

Indulási idöpont: minden este 19:00-tól, kivéve, Február 14, Augusztus 20, December 24 és 31. A kihajózás 20:00-tól kezdödik elötte álló hajón foglalhatnak helyet a kedves vendégek.

A program hossza: hajózástól azaz 20:00-tól 120 perc.

Találkozó pont: 1054 Budapest, Széchenyi rkp. 6/ Akadémia 3-as kikötö

Ár:


Felnött: 9900 HUF
Diák:     9500 HUF

Felnött ár csak ÜDVÖZLÖITALLAL: 3500 HUF


Hitelkártya NÉLKÜLI on-line foglalhat! IDE KATTINTVA!


(Kattintson a fotóra a nagyításhoz!)

Program:
19.45 EXCLUSIVE HAJóS VÁROSNÉZÉS
Exclusive a la carte VACSORÁVAL
online foglalás csak hitelkártyával vagy PayPal-al lehetséges »»»»
Beszállás:19:15-töl
Indulás:19.45
Találkozási pont:
Dock 7, Jane Haining rakpart
(Kérjük, hogy legkésöbb 19.30-ig jelenjen meg a találkozón!)
Menetrend:minden nap
Árak:Exclusive a la carte 4 fogásos vacsora: 23900 HUF

Az ár tartalmazza:

- 2 és fél órás hajóút
- üdvözlö pezsgö

- 4 fogásos a la carte menü
- élö zene

Gyermek menü (3-12): 15900 HUF
Az ár tartalmazza:
- 2 és fél órás hajóút
- üditö

- 4 fogásos a la carte menü
- élö zene
Program:
20.00 FOLKLOR SHOW + HAJóS VÁROSNÉZÉS VACSORÁVAL
Találkozás:19:30
Indulás:20.00
Találkozási pont:
Duna Palota
(Kérjük, hogy legkésöbb 19.30-ig jelenjen meg a találkozón!
)
Menetrend:minden szombaton,
valamint májustól novemberig minden nap

Az este 20.00 órakor egy magyar folklór elöadással kezdödik, majd a 22.00 órakor kezdödö Vacsoráshajós programmal folytatódik. Lehet, hogy nem fogja tudni bebizonyítani, hogy Mr. Strauss-nak igaza volt-e a Duna színét illetöen, ellenben csodálatos rálátást fog nyerni a fényben úszó Budapestre.

A Magyar Állami Népi Együttes, Duna Müvészegyüttes, a Rajkó Népi Együttes és Zenekar a magyar zenei élet legkiemelkedöbb képviselöi, rendszeresen színvonalas müsort adnak a Duna Palotában és a Budai Vigadóban. Mindhárom együttes a magyar népzenei élet kiemelkedö képviselöje, melynek 1951, 1957 illetve 1952 óta müködnek. Rendszeresen fellépnek itthon és külföldön.
Mindhárom együttes 30 tagú. Koreográfiájuk autentikus táncanyagra épül, melyek közül néhány, évszázadokra visszanyúló mozgásanyag felhasználásával dolgozza fel az elzárt falvak féltve örzött hagyományait. Az elöadott táncok segítségével megismertetik a közönséget Magyarország és a magyar lakta területek zene, tánc és öltözködési kultúrájával.
Az elöadások 20:00 órakor kezdödnek, és kétszer 40-45 perc idötartamúak szünettel.

A folklór elöadás után host/hostess kíséri le a vendégeket a kikötöbe. A hajóút 22 órakor kezdödik, de mindig megvárja a színházból érkezö vendégeket. A találkozópont mindig attól függ, hogy melyik színházteremben volt az elöadás.
A Duna Palotában, illetve a Budai Vigadóban tartott elöadásaink után kíséröink lekísérik Önt a hajóhoz. Két órás hajókázásunk egy köszöntö itallal kezdödik, melyet légkondicionált, illetve fütött hajóinkon szolgálunk fel Önnek. A köszöntöitalt követöen svédasztalunk különféle ínyencségekkel várja kedves vendégeit, amelyet Molnárka Péter séf készít. A mesterszakács a nemzetközi és magyar ízeket kreativitással tölti meg, és kiemelt figyelmet fordít a színek és formák harmóniájára. Romantikus, gyertyafényes hangulatban gyönyörködhet fövárosunk kivilágított épületeiben és hídjaiban.

A svédasztalos menüt a vacsorás hajón, az oldal alján találja.
Árak:Felnött: 23800 HUF
Diák: 23100 HUF

Hitelkártya NÉLKÜLI on-line foglalhat:

Program:
22.00 HAJóS VÁROSNÉZÉS VACSORÁVAL
Beszállás:21:45
Indulás:22.00
Találkozási pont:
Duna Palotavagy Budai Vigadó
(Kérjük, hogy legkésöbb 21.30-ig jelenjen meg a találkozón!
)
Menetrend:minden szombaton,
valamint májustól novemberig minden nap
Árak:
Felnött: 14200 HUF
Diák: 13200 HUF

csak italokkal: 6200 HUF
Diák ár csak italokkal: 5700 HUF

A svédasztalos menüt a vacsorás hajón, az oldal alján találja.

Hitelkártya NÉLKÜLI on-line foglalhat!

Program:


Bórkostolós Sétahajózás


Találkozás:13:30/15:30/18:30/21:30
Indulás:14:00/16:00/19:00/22:00
Találkozási pont:
Duna Palota
(1051 Budapest, Zrínyi utca 5.)
Menetrend:
minden nap
Lépj be a finom borok és a lenyügözö látvány birodalmába, dunai hajóink fedélzetén!
Lépjen fedélzetünkre és ismerje meg a várost a lehetö legszebb perspektívából. A Duna vizéröl Budapest leggyönyörübb látványosságai tárulnak a szeme elé, mint a Parlament, a Bazilika, vagy a Nagy Vásárcsarnok. A folyó túloldalán feltekinthet a lélegzetelállító Budai Várnegyedre a Mátyás templommal és a Halászbástyával, majd lejjebb ereszkedve a Gellért hegy csúcsán magasodó Szabadság Szobrot csodálhatja meg.
Az út során hét különbözö magyar borkülönlegességet kínálunk kóstolásra, hogy ne csupán egy érzékét kényeztessük. Az italokat egymás után szolgáljuk fel ismertetö kíséretében, folyamatosan emelve a tétet a testesebb borok felé. Míg az ízek hátán egy újabb kalandban vesz részt, hajója Budapest hat emblematikus hídja alatt utaztatja körbe a város szíve körül.
Élvezzen egy romantikus esti hajóutazást élözenével este 7 és 10 órakor induló hajókon, vagy egy kellemes ebédutáni sziesztát délután 2-kor.

A program tartalmazza:
 • 7 különbözö bort kóstolásra
 • 1,5 vagy 2 órás hajó utat
 • Élözenét este 19:00 és 22:00 órakor induló hajókon

Ár:

Felnött: 10600 HUF
Diák: 9900 HUF


Program:

Széchenyi Fürdö Napi-belépö + Vacsorás Hajós Városnézésselélözenével

Találkozás:Széchenyi Fürdöben: 09:00-18:00
Vacsorás Hajó: 18:30
Indulás:19:00
Találkozási pont:
Duna Palota
(1051 Budapest, Zrínyi utca 5.)
Menetrend:

Töltsön el egy pihentetö napot a Széchenyi fürdöben, majd este tartson velünk, és csodálja meg hajónkról az esti fényben úszó budapesti panorámát egy gyertyafényes vacsora társaságában. A háttérzenét élöben a híres Hungária Népi Együttes prímás triója biztosítja.

Európa legnagyobb fürdökomplexuma várja a kikapcsolódás és a testi-lelki gyógyulás jegyében.

A városliget szívében található Széchenyi fürdö 3 kültéri és 15 medencéjével egy kihagyhatatlan helyszín bárki számára, aki megfordul Budapesten. A város alatt futó megannyi termál forrásából nyert gyógyvízzel feltöltött medencékben valódi élmény a megmártózás. A termálmedencék mellett a komplexum gözkabinokkal, szaunákkal, élmény és úszómedencékkel várja vendégeit.

A reggeltöl estig nyitva tartó Széchényi télen is remek lehetöségeket kínál. Kevés varázslatosabb érzés létezik, mint hóesésben, a szabad ég alatt forró vízben fürdözve az épület káprázatos esti kivilágítását csodálni.

A neo-barokk stílusban épült fürdö látványban sem utolsó. Érdemes végigjárni hatalmas termeit kívül és belül, azonban készüljön fel! Egy teljes körutazás a komplexumban nem lesz egy rövid séta.

Kapcsoljon ki néhány órára és csodálja meg Budapestet legkáprázatosabb oldaláról!

Fövárosunk a Duna vízéröl nézve lélegzetelállító élményt nyújt, mind az idelátogatók, mind a helyiek számára, egy itt töltött este pedig új energiákkal és csodálattal tölti fel az embert. Hajózz Budapest szívében és gyönyörködj a világörökség részévé nyilvánított panorámában miközben érzékeid kulináriskalandokat élnek át!

A fedélzetre lépve üdvözlöital fogad egy gyöngyözö pezsgö, vagy egy üdítö formájában, majd a panorámaablakok melletti helyedet elfoglalva, kezdetét veszi az egész estés élménytúra a város mélységeibe. A Lánchíd pesti hídföjétöl indulva, Budapest legkáprázatosabb nevezetességeit csodálhatod meg, mint az Országház, a Budai Várnegyed a Halászbástyával és a Mátyás Templommal, a Gellért fürdö, vagy a Nagy Vásárcsarnok.

Az igézö látvány hatása alatt ne felejts el a hasadra is gondolni és merülj bele a roskadozó asztalokon tornyosuló magyar és nemzetközi ételkülönlegességekbe, egyenesen Molnárka Péter konyhájából. A svédasztalos vacsorán a szárnyas és sertés ínyencségektöl, a vegetáriánus specialitásokon át mindent megtalálsz majd, azonban hagyj helyet a desszertnek is! Hidd el, megéri.

A hajó hamisítatlan magyaros hangulatáért a Rajkó Zenekar négy tagja gondoskodik, egész estére biztosítva az ismerös, szeretett dallamokat. Ha az élvezetek habzsolása után jól esne egy kis szellözés, a hajó nyitott erkélyei remek lehetöséget nyújtanak a friss levegöböl és a város kendözetlen szépségéböl való feltöltödésre.

A program tartalmazza:

 • Széchenyi Fürdö Kabinos Belépö
 • Svédasztalos vacsora
 • Kezdési idöpont:
  A hajókirándulás 19:00 órakor kezdödik
  Az érkezés idöpontja 18:30
  A Hungária Koncert kasszája a Széchenyi Fürdöben a föbejáratnál jobb oldalon található. A voucherrel érkezö vendégeket 09:00 és 18:00 óra között tudjuk fogadni a Hungária Koncert pultnál. A Széchenyi Fürdö 22:00 órakor zár, a vendégek a zárásig a fürdöben tartózkodhatnak, de 18:00 óra elött meg kell érkezniük a fürdöbe.

Ár:

22.900 HUFProgram:

Parlament látogatás Dunai sétahajózással

Találkozás:

11:00 Országház Látogatóközpont a Kossuth tér északi részén
14:00 Budapest, Széchenyi rkp. 6, 1054 / Akadémia port 3

Indulás:11:00
Találkozási pont:

11:00 Országház Látogatóközpont a Kossuth tér északi részén
14:00 Budapest, Széchenyi rkp. 6, 1054 / Akadémia port 3

Részetek:

A túra kezdési idöpontja 11:00 vagy 11:15 (Kérjük ellenörizze, hogy az adott napon mikor kezdödik a Túra). A túra vezetöje 20 perccel a kezdés elött várja Önöket egy üdvözlésre a Parlament mellett található Látogatóközpont bejáratánál.

A túra során vezetöjük körbevezeti Önöket az Országház hatalmas terein miközben titkokat oszt meg Önökkel annak múltjáról és jelenéröl angol nyelven. Lehetöségük lesz az Országgyülés helyszínét is megtekinteni, csak úgy, mint ahogy a magyar történelem legszentebb ereklyéit, a Szent Koronát és a koronázási ékszereket is megcsodálhatják.

A túra után pedig pihenjen meg a hullámok habjain, miközben szeme elött Budapest leggyönyörübb látnivalói suhannak el. Amint befejezték látogatásukat az Országházban, az Ön vezetöjük elkíséri Önöket a Hajótúra kezdési pontjához, hogy kényelemben élvezhessék azt.

A foglalás végeztével elküldjük önnek PDF-ben e-mailen keresztül annak igazolását, melyet kérünk kinyomtatva hozzon magával!

Fontos információk:

 • Foglalása után egy PDF dokumentumot fog kapni emailben. Ez a dokumentum lesz a belépöje a Parlamentbe. Kérjük NYOMTASSA ki és vigye magával.

 • Ha nem lesz elérhetö hely az Ön által választott idöpontban (a látogatás létszáma korlátozott), a választott dátumhoz legközelebb álló szabad idöpontot fogjuk helyette felajánlani. Ha ez nem megfelelö Önnek és nem kapunk erröl visszajelzést 24 órán belül, sajnos nem áll módunkban visszatéríteni az összeget.

 • Egy biztonsági ellenörzés után léphet be az épületbe. Nagyobb táskák, csomagok és sérülést okozó tárgyak szigorúan tiltottak.

 • A Parlament fenntartja a jogot, hogy törölje a túrát hivatalos eseményekre hivatkozva.

 • A jegyek nem visszatéríthetöek, vagy áthelyezhetöek.

 • Az épületbe csak NYOMTATOTT jeggyel léphet be. A jegyét a Parlament Látogatóközpont információs pultjánál 20 perccel a túra indulása elött nyomtathatja ki.

 • A túra végeztével el kell hagynia az épületet biztonsági okokból kifolyólag.

 • Ügyeljen rá, hogy legyen magánál fényképes igazolvány, amikor belép a Parlament épületébe.

 • A program ára tartalmazza a Parlament túra foglalási költségét is

  A program tartalmazza:

 • Belépö az Országházba

 • Dunai Hajókirándulás
  Kezdési idöpontok:
  A Túra 11:00
  11:15
  11:30
  11:45 -kor kezdödik (Kérjük ellenörizze, hogy az adott napon mikor kezdödik a Túra)
  A Hajókirándulás idötartalma 90 perc
  Hajókirándulás információk:
  kezdési idö: 14:00
  Találkozó: 13:30

Ár:

Felnött: 13.500 HUF
Felnött EU-s: 8500 HUF
Diák EU-s: 7300 HUF


Fizetés a helyszínen vagy on-line történik. Fizetni lehet készpénzben, hitelkártyával illetve OTP SZÉP kártyával. Elözetes foglalás szükséges! Amennyiben csoport számára szeretne vacsorás hajós programot foglalni, kérjük írjon nekünk e-mailben a következö címre: info@justbookit.hu


MENETREND:
(Hitelkártya NÉLKÜL, on-line foglalhat!)


Idöpont
KÁVÉZáS
a hajón
EBÉD
a hajón
SÖRÖS
hajó
VACSORÁS
hajó
VACSORÁS
hajó
Party
hajó

12.00

14.00

16.00

19:00

22:00

23:00