N/A_H001

N/A_H002

  Budapesti, Magyarországi Szállás - Hotelek Budapesten és Magyarországon  
AngolNémetFranciaSvéd
Gyorskereső Skype - Hívjon bennünket!  
 Tel.: +36 1 700 4443
e-mail: info@justbookit.hu
   
wwwJustBookIt
Call me! Chat with me  
KEZDőLAP
 
 SzállodaBudapesti és Magyarországi szállodák - Airoport Transfer in Europa > Car rental > Motorhome > Sightseeing > Cruises > Programs in Hungary
 Céges vacsoraBudapesti Éttermek - Vendéglők Magyarországon
 Repülőtéri TranszferBudapest - Repülőtéri Transzfer
 BuszbérlésAutókölcsönzés Budapest
 AutóbérlésAutókölcsönzés Budapest
 LakóautóbérlésAutókölcsönzés Budapest
 Városnézések »Programok - Túrák »Parlament látogatásBudapest Városnézés
 Hajós városnézés »Vacsorás hajóBudapesti Hajós városnézés
 FogorvosFogászat

Vélemény Feltöltésének Szabályai

Utazók értékelése - irányelvek


Látogatóink által az oldalunkon elhelyezett értékelések, egyéni és szubjektív minőségű véleményeknek tekintendők. A vélemények a látogatóinktól származnak, nem a Justbookit  oldal dolgozóitól. Nem járulunk hozzá olyan értékelő véleményhez, amely az étterem/szálloda menedzsmentje által lett megfogalmazva. Justbookit fenntartja magának a jogot, hogy eltávolítsa az értékelések, vagy menedzsmenti visszajelzések bármelyikét, bármely okból kifolyólag.

Minden egyes utazói értékelésnek követnie kell a Justbookit által meghatározott irányelveket. Nem tesszük nyilvánosságra azon értékelést, amely nem:

- Család-barát:
Káromkodást, fenyegetést, előítéletes megjegyzést, utálatra felhívó beszédet vagy más családoktól távolálló tartalommal tűzdelt információt tartalmaz.

- Egyedi és független
Egy értékelést engedélyezünk egy személy részére, bármely tárgyban. Nem lehet ismételt értékelést írni egyazon személytől egyazon tárgyban. Tilos véleményt írni mások értékelésére.

- Eredeti
Nem lehet az értékelés más forrásokból idézett anyag, se máshonnan publikált anyag, beleértve más utazási értékelő honlapok tartalmát.

- Egyéni az utazó szemszögéből nézve
Semmilyen tulajdonosi vagy menedzsmenti értékelés utazóiként beállítva, se jelenlegi vagy volt kollégák által készített, vagy másodkézből érkező történetek, se szóbeszéd tárgyát képező vagy más személyektől származó idézetek vagy vélemények és tapasztalatok nem írhatóak. Kizárólag egyéni utazók véleménye és/vagy ügyfélszolgálattal kapcsolatos tapasztalataik szolgálhatnak Justbookit értékelésnek.

Nem engedélyezünk olyan értékeléseket írni, amelyek tulajdonosi érdekeket képviselnének. Nem áll módunkban kedvező értékelésekért cserébe kedvezményes ajánlatokat, szoba upgrade-et vagy bárminemű speciális támogatást elfogadni (se jelenlegi, se jövőbeni szállásokkal kapcsolatban). Bármely szerződött étterem/szálláshely, amely ösztönző/érdekeket képviselő ajánlatokat tesz kedvező hatású értékelések készítéséért cserébe, jogi felelősségre vonunk. Véleményt csak 16 éven felüli személy írhat.

- Releváns más utazók számára
Tilos személyeskedő, inzultáló-jellegű nyelvezetet és kifejezéseket használni. Sem rágalmazó szövegeket olyan tartalommal megjeleníteni, amely a turisták számára irrelevánsak és haszontalanok. Nem szabad továbbá olyan utazásokról írni, amelyek már több mint 5 éve történtek. Justbookit nem egy politikai vélemény nyilvánító fórum. Nem jelenítünk meg olyan kérdéseket vagy megjegyzéseket, amelyek a partnereink vagy a Justbookit munkatársai ellen irányulnak.

- Megfelelő étterem/szálláshely részére benyújtott
Az értékelés egy étteremről vagy egy szálláshelyről kell hogy szóljon, amely megfelel a listázási követelményeinknek.

- Mentes reklámoktól
Nem lehet feltüntetni kereskedelmi célú webcímet, e-mail címet vagy elérhetőséget. Se promóciós célú anyagot. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely okból visszautasítsunk egy véleményt, amely URL címet tartalmaz.

- Standard e-mail etikett alapján íródtak
A véleményben nem lehet folytonos nyomtatott nagybetű formátum, HTML címke, túl sok szleng kifejezés, vagy nyomdai szimbólumok. Figyelem: nem minden szövegelem és bekezdési formázás, beleértve listákat, jelenik majd meg az utazók értékelőjében.

Fotó feltöltési irányelvek

A fotók valódiságát és minőségét tekintve kizárólag a holnapra feltöltő felhasználók vonhatók felelősségre. Figyelem: a fotók feltöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Justbookit a képek másolására, használatára, újrahasznosítására és megjelenítésére a honlapon kizárólagos jogosultságot szerezzen és saját belátása szerint döntsön ilyen kérdésekben. Justbookit tiszteletben tartja a magánszemélyek adatainak, információinak titoktartását - kérjük olvassa el a titoktartási nyilatkozatunkat. Bármely fotó, amely nem felel meg az alább felsorolt irányelvek valamelyikének, úgy azt nem tesszük ki a honlapunkra.

- Család-barát
A feltöltendő fotók nem lehetnek pornográf tartalmú, obszcenitást, illegális tartalmat, ellenségességet/inzultust mutató, nem család-barát tartalmat hordozók. 16 éven aluliak nem tölthetnek fel fotókat a honlapra.

- Eredeti
A képek nem lehetnek más forrásokból származó vagy máshol már megjelent, de átmásolt anyagból származók. A képek nem sérthetnek semmiféle szerzői jogot, védjegyet vagy más jogi tulajdon jogosultságot.

- Releváns más utazók számára is
Justbookit nem egy politikai vélemény nyilvánító fórum. Nem jelenítünk meg az értékelőben olyan fotókat, képeket vagy anyagokat, amelyek nem az éttermekkel/szálláshelyekkel, látványosságokkal, utazás helyszínével vagy általános utazási tapasztalatokkal kapcsolatosak.

- Mentes Reklámoktól
A fotók nem tartalmazhatnak logókat, címkéket/címeket, kereskedelmi árucikk márkákat, promóciós anyagokat vagy más olyan tartalmat amely kereskedelmi célokra szolgálna.

- Biztonságos fájlok kizárólag
Nem fogadunk el olyan fájlokat, amelyek vírusfertőzöttek lehetnek, vagy arra utaló magatartást mutatnak és ezáltal a Justbookit és/vagy felhasználói komputeres rendszerére nézve negatív következményekkel bírhatnak.

Fájl tulajdonságai
Fotónként nem lehet 2 MB terjedelemnél nagyobb méretet feltölteni. Minden fotó, amelyet a honlapra való feltöltésre nyújtanak be .gif, .jpg, formátumú kell hogy legyen. Bármely fájl, amelyik nem felel meg ezen követelményeknek, azonnal visszautasítjuk. Minden egyes fotót a standard megjelenítő boxunk méretéhez igazítunk honlapunkon.